cantEK caNtek Ensem enSem

Monday, January 17, 2011

segmen TERJAH by ADEWK YUYUE



Yes! Saye kene tag oleh Cik Nusafara. Tq so much ye. Tag ni name die segmen TERJAH by ADEWK YUYUE. Cumil taw Cik Yuyue. Hihi haruslah ade syarat kan. Nak lebey clear klik cini ye.



*Follow*

Done.

*Copy banner di linkkan ke blog yuyue.*

 

Done.

* kenapa nak join segman nieyh..*

Sebab kene tag dengan Cik Nusafara. Hehe
Pastu, macam bes sebab bole rapatkan silaturrahim antara bloger. Tak gitu?

jawab soalan2 dibawah :

* Ceritakan serba sedikit tentang diri kamu.*

Simple.
Suke kawan
Suke gelak.*tapi skunk harus sopansopan sebab takde geng! =.=’
Tak suke orang buat baek ade sebab or baek depandepan jek.
Gile on9.
Suke try sumthin new.
Gilegile.*bukan gile oke
Tak suke lelaki gatal!*ini siyez!
Ramah dengan orang if orang tu ramah jugak.
Tak suke diperintah secare pakse!
Cinta NCIK MUCHUK*erk..bole kew?~~blushing

*Ada laman sosial??*

Tagged

*Kenangan PAHIT/MANIS*

Pahit
-bila hati disakiti dengan orang yang disayangi.

Manis
-keluar makan samesame 1 family.*huwaa rendu saat itu. hmm
-kenal dengan NCIK MUCHUK and 1st time date dengan dear.*HAHA
-

*Sudah berapa lama kamu b'blogging?*

Lebey kurang setengah tahun gitu.*lupe

*Ceritakan pengalaman sepanjang b'blogging*

Ouw, sangat banyak. Paling bes kalaw mase bw belog tu de infoinfo yang menarik, pelik dan terkini. Yelah, uma sewa skunk takde tb. Huwaaaa*sila sedey pelisss..sob2

*Nasihat kamu kepada blogger baru*

Hmm..hatihati dalam bicara.
Majula blogger untuk Negara! *HAHA

*Tagkan kepada beberapa kawan korang..paling cikit pown 2 orang..*

Ok.




  

Nurul : ikhlas dari hati sanubari oke. hikhik



6 comments:

~miss nusafara~ said...

wah2..jeles tgk anda ade encik muchukkkk....

sop said...

wah.. kena terjah ni.. :)

mie said...

uihh!!
banyak laman sosial..
ehehehee

aibaks said...

segmen ni cam kontes ke mek?

::nuRuLaDHar:: said...

nusafara : eheee

sop : terjah la slalu k..haha

mie : haha byk sampai tak tebukak pn..haha

aibaks : nak kata contest tak kot sebab ni segmen khas pye..nak tawu lebey lanjut try tgk belog cik yuyue ye.. =)

anamizu said...

huishh cik ana nk p terjahla..hihi

recent post : |font comel-comel|

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...