cantEK caNtek Ensem enSem

Wednesday, January 19, 2011

jom blogwalking besama adik yeidpozi




Woo nak join jom blogwalking anjuran adik yeidpozi. Ala kenal kan? Yang adik sepet itu kacak tu. Haha sokong stetmen itu sebab Ncik Muchuk sepet jugak. muahahahaa ok, gedikss..~~

Ouwh..korunk yang laen pun bole join. Nak lebey clear singgah la blog adik yeidpozi k. 


ni header adik sepet. hihi
 

1.Buat satu review mengenai segmen 'Jom Blogwalking'

Done.*sedang buat la ni. Haha

2. Tajuk mengikut kreativiti

Done.

3. Buat pautan ke post ni

Done.

4. Tinggalkan permanlink post di ruangan komen ni

Done.

5. Siap!

Yeahh.. Done!




P/S : semalam kecoh kat port bloger pasal ade sesetengah bloger maen tipu dalam bw semata2 nak uptraffict and nak duet nuff jek kot. Jum tejah cane untuk lebey lanjut! *para bloger sila jangan tertipu dengan manusia2 ini.






nurul : ase malas pulak nak bw kalaw jadim kes gitu. haishhh



8 comments:

aibaks said...

kes auto blog ni da lama da mek.. biasala orang hanta spam nak kasi cepat naik trafik.. camtu la..

nota kaki: jom join!

::nuRuLaDHar:: said...

aibaks : bawu tawu la..haha nurul baru jek activ bloging ni..wuwuu

khaifaiz said...

bru sempat buat lawatan.. jom blogwalking

Meera said...

i pon jd waswas na balas bw lepas dga cite pasal auto bw uwh. ta fair okee

::nuRuLaDHar:: said...

khaifaiz : jum! =)

meera : tu lah..haishh da mls nk bw dh ni..huhu

She's retarded said...

biasa la manusia nak trafik tinggi tapi gna jalan senang

::nuRuLaDHar:: said...

tu la..tak baek gitu..

.::WaNiE::. said...

hikhik tak baik sungguh guna sistem for blogwalking tp harapkan orang dtg blog dia, tapi dia tak datang blog orang pulak ek :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...