cantEK caNtek Ensem enSem

Wednesday, January 5, 2011

lukAku luKamu jUa...uhukkk


Cepat la datang 29April! Huwaaaaaaaaaaa..nak nanges sekarang bole? Sob2 
LI atau bahasa indahnya(indah ke?) praktikal sangat la bosan. Aduyaii...banyak lagi aku nak tules + komplen tapi nanti jadi kes laen pulak. So, abaikan jek la..hmmm

Main point aku nak tules sekarang adalah tentang LI jugak(pesal skema aku tules neh!). Sejak aku LI neh, jari jemari aku yang kiutmiut ni(bagi aku) asek luka-luka jek. Huwaaaa kekadang tesagat sana sini. Aduhhh..saket taw! Sila kesian pelisss...huhu

Ade 1 hari tuh, tangan aku tesagat dengan casing. Almaklum la, keje aku memang kene pasang cpu. Customer oder  set computer,so kami la dalangnye yang kene siap kan. Huhh oke,sambung balik topik tadi...Betui-betui tesagat tuh kene kat pergelangan tangan kiri aku, paling tepat lagi kat nadi aku ah. Nasep baek tak dalam sangat luka tuh. Tapi agak r, darah lambat gilew kot nak benti. Huhu sedey betui! Calar sana sini sinun.
Huwaaaaaaaaaaa...!!!
Ape la nasep badan kan? Kan? Huhu




Nurul : muchuk sangat risau ketika itu. Terharu sekejap. eheee





2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...