cantEK caNtek Ensem enSem

Monday, April 25, 2011

mengira hari jek ni....

Assalamualaikum readers! Hye~~

Wah! Nurul rase nak lompat tinggi-tinggi jek ni. Mana tak nye, lagi 4 hari jek nak abes praktikal!!! Weeeeeeeeee~~~~

Tak saba nye............... Dabedabiduuuu~~

Lalalalalalalalalaaa... suke suke suke!! 

Lepas 29April bermakna 30April lah, terus nak fly balik penang! Tapi my abah kesayangan datang amek Nurul naik kerete jek. Ngeee~

Siyez tak saba ni. Dah tergewdix-gewdix ni pikir nak buat ape cuti dua bulan ni! Lalalalalaaa



keje nurul tak de lah sesenang gini...grrrr


Firstly, opkos la nak makan banyak-banyak! Sebab dah lama tak makan masakan mama. Huhu duduk rumah sewa kat sini, hari-hari beli lauk kat kedai. Dah buhsan! Dah lah kedai melayu ke mamak ke susah nak nak ada. Nak masak pun dapur gas tak de. Kesian kan? Sob2. Tapi Alhamdulillah lah sebab dapat lah jugak makan dari tak, kan kan. 

Then Nurul nak ngadap tv sampai lebam. Kalaw boleh nak peluk cium! *sungguh melampau ayatku Yelah, dah lama tak tengok or tonton tv ni. Rumah sewa sekarang tak de tv weyh! Tension gila...sunyi kot. Nasep ha ada jugak lappy ni. Download citer bagai. =.=’ 

Lepas tu, hah! Nak pegi cuci mata lah dengan mama, abah, kakak and adik-adik Nurul. Mwehehehee Dah lama tak hang out cuci mata kaki tangan ni. Sejak praktikal ni, asyik kerja, kerja and kerja! Tak de life langsung. Grrrrr Dah ada cuti lebey kurang dua bulan ni, nak cuti sepuas-puas nye! Huh.

Huwaaaaaaa cepat lah datang 29April.......memang semangat ni tapi barang-barang tak kemas lagi. Aduyai...nak kene pindah randah lagi. Malasnya nak punggah kemas-kemas bagai. Sape nak tulun? Huhu

Tapi tapi tapi...selama cuti ni kene siapkan laporan LI. Adesss~~ Terus nak pengsan!







Nota hati : saye mesti rindu awak. Pasti!

Nurul : siok nye nak cuti dah.... =)


14 comments:

Miss Izah Mohamed said...

selamat bercuti panjang dearrrr! :D

::nuRuLaDHar:: said...

Miss Izah Mohamed : hihi yeay!

lost kitty said...

sukanya dia!

::nuRuLaDHar:: said...

lost kitty : mesti lah...hihi

Iszuan said...

wah girangnya dia. haha, best2. nuruladhar dh hbis pratikal, slaku slah seorg lepasan spm, bulan 6 dah nak smbung blaja. haha xsabar kot? hahaha~

HAZWAN17 said...

best la dah nak habis praktikal...
saya pulak nak praktikal lepas ni

::nuRuLaDHar:: said...

Iszuan : hahahaa kite masuk sem bulan 7..lalalalaa yeay!! :P

::nuRuLaDHar:: said...

hazwan : hihi selamat menjalani ibadah praktikal ye...kite dah lepas...lalalalaaa :P

eRza farEeha said...

wahh..best nye nk balik umh..ehhe

::nuRuLaDHar:: said...

erza fareeha : sangat best! heee

AbgFeroZ said...

weeee.. lpas nie bley la datink ek.. hhihihi

::nuRuLaDHar:: said...

AbgFeroz : datink amende abe...si dia jaoh lah...sob2 huhu

FurBall said...

wah...praktikal rupanya...good luck habiskan praktikal ngan jayanya..then good luck lew sepanjang cuti menternak lemak..ahaks

::nuRuLaDHar:: said...

furball : ahahaaa xnak ternak banyak2...!!! huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...