cantEK caNtek Ensem enSem

Thursday, January 27, 2011

mElampau kah?


Sila rajen bace.

tak nampak bagi nampak jugak. HAHA



 Ape korunk paham?

Lucah ke? Melampau sangat ke ayat itu?

Sumpah aku bukan nak maksudkan ke arah itu. Mase type status tu pun aku tak telintas pun pk begituh. Then lepas dua tiga orang komen baru aku paham. Adoi!

Tolong pk positif bole? Perlu ke pk begitu? Haishh tak paham.

Aku tak kesah korunk nak pk pape pun. Hak korunk. Yang penting aku tawu ape aku tules. Tapi aku kecewa sebab ade yang komen yang macam aku tules tu bedosa besar! Apekah?

Bukan nak besarbesar kan hal ini oke. Benda ni pn da lame. Juz nak korunk tawu dan pk. Da besar, matang. Kan? Kan? Jangan buat andaian sendirisendiri tanpa tawu hujung pangkal bole??
Well. Atas nasihat kawan aku, aku post status baru.

Hah, amek sebijik!
if tak nampak tak hot. kahkahkah

Nak aku tules detail lagi ke? Adoiiiyaaii..susahsusah.

If aku tules detaildetail nanti muntoh pulak nak bace. Yelah, aku tawu la ade ‘kawankawan*kawan ke?? aku kan suke sangat aku gewdixgewdix ni. Kan? Kan?? Dem! *Nyampes bila ingat hal itu. Oke, lupekan.

Maaf jika penggunaan bahasa yang melampau. Cume nak tegakkan kebenaran yang disalah ertikan oleh merekamereka.






P/S : paling pantang orang fikir bukanbukan tentang aku. Tak kenal maka tak cinta. Ada paham?





Nota hati : matangkah aku?

Nurul : saye takkan kacaw hidup orang selagi orang tak kacaw hidup saye. Paham? bagus..

Nurul2 : bukan mara. Cume nak ingatkan. Saye juge manusia biase.






19 comments:

KyêrulL said...

alahai kesiannya dituduh sebgitu rupa.. xpe xpe sabar yea.. biasalah tue manusia mmg mcm itu, xtau cerita sebenar tp nk buat mcm tau cerita sebenar.. chill yea.. klau senang singgahlah ke blog sy..

http://kaif-amb.blogspot.com/

anies anessa said...

ignore what u shud...

Lelord said...

aikss status camtu pun disalahertikan. pada akak biasa jek.

xpe la..biaula dorang2 nak pk mcm2

~♥ Mawar ♥~ said...

Buat tak tahu je ..

d_LA said...

Singgah dr SB..Sabar je yer..biasalah org kdg2 suka nak sakitkan ati kwn sndiri..

::nuRuLaDHar:: said...

kyerull n anies : tq! =)

lelord : tulah akak..macam2 kan? haishhh huhu

mawar : memang wat xtawu jek. tp tules entri ni pn nak mereka2 paham jek..huhu

d_LA : hmm..huhu

Just Me said...

walawes hahah aku rsa ang pnya status mmg org ska slh erti dr dlu pon kn...

FAINOR MUFAKIRIN said...

Salam..

Orang selalu fikir double meaning..
Hihi.. ^_^

::nuRuLaDHar:: said...

wani : memang pun..xpuas aty kat mne ntah..haishhh

fainor : tu la pemikiran org skunk kan...huhuhu

She's retarded said...

manusia memang macam tu

aNnE said...

org igt double meaning kot~

muarra said...

saberrr ajeeee....,,

Yuny Khoo said...

bese la org suke ckp2.. sabar je.. cheer up^^

::nuRuLaDHar:: said...

tq all.. =)

Shaofie said...

sweet macam candy. hehehe.

fara feroza said...

orang memang suke cakap bukan2 kat orang..lain..lumrah hidup..:)

::nuRuLaDHar:: said...

shaofie : ape yg sweetnye..huhu

fara : ye, betul sangat...hmm

TiKa LEh said...

heheh..tulisan memg kdg2 boleh buat slh fhm..lain org laen fikir..hehe

cik wanie LovelA said...

jalan2 letak tapak kaki..jgn lupa singah blog saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...