cantEK caNtek Ensem enSem

Monday, December 20, 2010

KENAPE LELAKI SUKE BUAT BUNYI TIKUIH..?!



?

Kenape? Kenape? Kenape?

Aku sangat heran + pelik * tak suke / meluat = benci!

Korunk paham tak tajuk kat atas yang aku tules neh?  =.=”
  
Tak paham? Okeyh, aku tules korunk buat eh.

* Sila muncungkan mulut anda.
* Then sedut.
* Korunk akan dapat hasil bunyi tersebut. Haha.


Paham kan? Kan?

Bunyi-bunyi ni selalu budak-budak skola jek yang layan. Dan tak heran jugak kalaw lelaki-lekaki dewasa yang mungkin kurang matang(bagi aku) pun layan benda-benda lagha neh. Haishhh. Entah pape la kan?  Yang tak tahan nye tuh, korunk-korunk (lelaki) ikot sedap korunk jek kan nak bunyi kat sesape pun eh?  Korunk tak pk ke kalaw-kalaw gadis tuh pangkat kakak korunk ke mak cik ke? LOL!

Tolong lah guys..! kalaw ye pun korunk nak mengorat gadis-gadis, jangan lah sedemikian rupa. Burok rupenye. Be gentleman! Korunk hengat buat bunyik tikuih tu bole buat gadis-gadis tertarik menarik kaw memang debom ke?? Pelisssss!(nada gewdixs..)

gentelman x? ahahaa

Aku buat entri pasal ni bukan ape, sebab macam yang aku tules mula2 tadi(sila refer ayat ke2). Selalu sangat benda ni tejadi kat aku. Gadis-gadis kat luwa sne pun same kan? Kan? Aku rimas. RIMAS! R.I.M.A.S.  okeyh! Korunk jangan salah paham. Bukan aku nak kata yang aku neh vog cantik or wat ever~~ owh, jaoh sekali! Cuma aku tak suke jek dipelakukan sebegitu. Sila paham. Dats all.

Persoalannye skunk, perlu ke mengorat gadis care yang macam tuh?! Sebab? Tak ade care laen kew??huhh sila jawab...... 


 
Nurul :  nasep muchuk tego aku baek-baek jek dulu. 
Hehhehheh :P

 

22 comments:

Aizuddin Hanis said...

heheh...as a man..rasanye..dorang 2 xmatang...nakal2 je tu...tp klau die dh kacau smpai tahap menyentuh 2..mmg xptt ah...

P/S : ( A H 7 ): Kenapa Nak Bunuh Diri?

Anisa Hang Tuah said...

nis rase cm nak melempang je kalau laki buat bunyi cmtu

huu

::nuRuLaDHar:: said...

AH : hahaa memang tak matang..
anisa : haha kalaw diowang dah over sgt tu kasi lempang jek! hahaha

Ash Ralf said...

Ya! Orang tak matang dan tak pandai Hormati orang.. Cenggitu lar

::nuRuLaDHar:: said...

Ash : yeaahh..!! like ur stetmen..ehehee

Ujang9897 said...

hahahahaha...igt ape menatang la tikuih tue...mcm tikus..hehe..ala dh cantik kene la tukuih2 tue..,
tp aku tak cmtue..hee

::nuRuLaDHar:: said...

ujang : haha cantik la sgt kannn..huhu

h.i.e.D.a.a said...

haha.btol. btol! nak bagi kaki pn ade. mengade diorang tuh :)

::nuRuLaDHar:: said...

hiedaa : ahahaa waahh nurul pun terase nak bg cam tu..ahahahaa like ur style!

AIMAN said...

kalau tikus dgar pun dorang takot.. hahah

::nuRuLaDHar:: said...

aiman : haha takot la sbb bunyi seram kot..bhahaha

aNnE said...

diorang ingat perempuan murah sangat pe..huhu

::nuRuLaDHar:: said...

anne : hah, tu la pasal..adoi...

AIMAN said...

hahahhaa.. memang seram

::nuRuLaDHar:: said...

aiman : wlpn kamu xkesah, kmu jgn ikot wat cam tu okeyh..hahaa =)

!!!_Mr Nakal_!!! said...

ada cincan~~hohohoo

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

ahaha...feez dngn adik n kakak feez dulu selalu kene gini..
then taw tak kitorang watpe..
kitorang saje je cakap kuat2..maaakk ade tikus kat sini..lariii..

hehe..
sian laki2 tu semua.. :)

::nuRuLaDHar:: said...

ncik nakal : haha cincan xbole lawan tikuih2 tuh..haha

feez : haha gud job! haha nak try wat cam tu gak la t..heheee

Kasim Ahmad said...

kalu gua kan..gua suka buat bunyik rimau.. aummm..heehe

::nuRuLaDHar:: said...

kasim : amboih dia..ganaz noh..hahaa

athirah said...

xphm.... cena bunyi tu... xpnah dgr pun... ada yea?

::nuRuLaDHar:: said...

athirah : alaaa...bunyi mulut org yg suke ngorat2 tu..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...