cantEK caNtek Ensem enSem

Monday, January 17, 2011

LUCKY FOLLOWERS ~ SAYA MAU HADIAH




Waahh nak masuk contest lagi! HAHA gila betul skunk saye ye dengan contest2 ni. Sebab senang so nak join la. Mwehehee

Contest ni tadi nampak kat belog Cik Shereena. Contest ni pulak dari Cik Syila
Hadiah die lumayan beb!

Senang jek contest ni. Nak tengok? Jum klik cini.



Syaratsyaratnye adalah :*jengjengjeng

    1.)         Mesti follow ini Blog.... kenape??? sebab hadiah hanye untuk follower ye....

Done.

 2.)         Buat satu Entry Dengan Tajuk " LUCKY FOLLOWERS ~ SAYA MAU HADIAH" Angkat gambo di atas dan letak dalam entry tersebut and make sure link kan terus ke blog aku atau link entry ke sini .



 Done.

  3.)         bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen sini ok.

Done.

4.) kalo mau letak di side bar pun boleh.linkkan ke sini
hueeeeeeee T________T

Done.

5.) Tarikh tutup 31 Januari 2011

Ok.





P/S : Cik Syila, nak menang bole? eheee




Nurul : nak ikot ncik muchuk g jala! huwaaaaaaaaa




6 comments:

shereena said...

gud luck jgk dear^______^

::nuRuLaDHar:: said...

welcum darl! =)

aibaks said...

gud luck!

misz sheyla said...

nak menang?? bule2...sila kipas tuan tanah lebih2 sikit..huhuhu

thank join

::nuRuLaDHar:: said...

aibaks : hihi tq.. =)

misz syela : oke2..sanggup! HAHA

Lulu caldina said...

good luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...