cantEK caNtek Ensem enSem

Monday, January 10, 2011

hati sayE..tahu?


Kalaw tak suke sila jangan bace oke. Terima kaseh.... =)
 


pic ni tak edit oke..eheee



Sayunk..betulkah kamu mencintaiku? Bukan saye ragu-ragu. Cume saye suke betanyekan. Saye betul-betul cinta kamu. Kamu tahu kan? Bagus. Sayunk kamu!

Saye cinta kamu sangat. Kenape saye ulang lagi ni? Oh, suke hati saye la kan..haha Sangat lemah bile dengar suara kamu. Lagi lemah kalau saye rajukkan diri then kamu minta maaf. Rase besalah pula. Hmm tapi saye nak kamu tahu yang saye juga ada hati. Perasaan. Jiwa. Kekadang saye tak bole nak tipu diri sendri. Tak bole! Walaupun saye gagahkan juga untuk cube tapi akhirnye ia makan diri saye sendiri. Sakit. Sangat! Kamu tahu?

Sangat bahagia hidup dengan kamu. Walaupun jauh bejuta billion batu bata, saye tak kesah. Sebab saye percayekan kamu. Sangat! Hmm Kalau saye suke tanye-tanye hal kamu itu hanyalah sekadar untuk kepastian. Ye, saye jeles! Haruslah saye jeles kalaw kamu becerite tentang gadis lain dan..ahh, abaikan. Atau kamu kuwa dengan mereka-mereka. Saye tawu kamu suke begurau, saye paham itu. Suke! Saye bahagia begitu. Tapi nasep kamu paham. Kamu cube elak untuk kuwa dengan mereka- mereka. Terima kaseh untuk itu.  Hargai sangat. Lega.

Sayunk...betapa saye merinduimu saat ini. Ahh..hari-hari saye ungkapkan kata-kata ini, tidak kira lah di dalam mesej atau cakap ditelefon mahupun bejumpa kamu. Kamu bosan? Ouwh no..~~ Harap sangat tidak. Sebab saye sememangnye begini. Suke? Ahh..peduli ape saye kalaw kamu bosan pun. Janji saye puas. eheee


pic kurang jeles sebab fon saye sangat mahal..HAHA

Sayunk...saye harap sangat hubungan kite akan kekal sampai akhir hayat. Saye mahu hidup dengan kamu. Berdua menjalani segala suka duka yang harus akan silih ganti nanti, mungkin. Ye, saye harus dan kene kuat untuk harungi segala badai yang ada. Besama kamu, saye sanggup! Tak kesahlah. Janji dengan kamu. Ye, hanya kamu!







Nurul : nak story kat muchuk..tapi malu..erk?!*blushing.

Nurul2 : tak putus-putus bedoa agar sentiasa dipermudahkan segala dugaan yang melanda..hmm



20 comments:

aleen aiden said...

erk,semoga kekal sampai bila2. ^_^

Aizuddin Hanis said...

amin..semoga happy slalu dgn org tersyag..

::nuRuLaDHar:: said...

aleen : tq =)

AH7 : same goes tu u..eheee =)

Cik Aien said...

:) Insyaallah, ade jodoh anda berdua hehe..

::nuRuLaDHar:: said...

cik aien : tq..eheee

NARDtheNERD said...

semoga kekal ye.
:))

::nuRuLaDHar:: said...

nard : ehee tq2.. =)

Mr. Swift said...

Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

::nuRuLaDHar:: said...

mr.swift : hehe tq2.. =)

PinkLuscious said...

wahhhh..switnye korang....

::nuRuLaDHar:: said...

pinkluscious : hehe tq2..*blushing

iamzulfadli said...

melawat, lepak2 sini :)

iamzulfadli said...

melawat, lepak2 sini :)

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE

~WaNniE~ said...

So sweet..

::nuRuLaDHar:: said...

iamzulfadli : tq sudi datang.. =)

blade : tq jgk..eheee =)

wannie : ehee*blushing

:: Zanna :: said...

follow nurul juga :)

Mr.IX said...

semoga cepat kawin yer...

Salam blogwalking sini dengan sukahati-nya.....Jemputlah singgah ke blog saya gak yer....

sila lah baca :
Cerpen MONOLOG Bhgn:3 karya Blogger IXBARR....kenapa perlu MONOLOG?

\^__^/

N A N a t O said...

waa..mmg in love nih..happy always..

::nuRuLaDHar:: said...

zana : tq darl.. =)

mr.IX : waahh moga kata kamu masin! ehee

nanato : ehee*blushing~~tq2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...