cantEK caNtek Ensem enSem

Sunday, January 23, 2011

FB bloger.


Pergghhh..! mati eden! Bole senget lagu ni harihari. Bak kata Ncik Nakal..jemm..jemmmm! haha suke ayat itu. Nak tawu nurul kenape? Mane taknye, nurul join 3 port blogger kat fb!*ade banyak lagi tak? =.=’ 












Bayangkan kalaw merekamereka secara obsess pos link blog masingmasing? Tak ke meninggal?*erk..pengsan dulu. Kekadang nak tekencit pun hold dulu.*ade kene ngene ke?Kih3


Tapi sejak juin pot2 ni kat grup fb memang bes beb! bole jumpe + kenal banyak orang woo...banyak bloger2 tegar dan bloger yang bawu nak up pon ade. Pergghhh..layan ah! Teruja pun ade. Mwehehe
*ini siyez oke.


Pada bloger baru*temasuk aku patut korunk juin citu. Bole promote blog korunkkorunk yang kiutmiut tu. Hehe
Itu jek. Daaa~~






Nota hati : rindu. rindu. rindu.

Nurul : if nurul tak follow mane blog yang dah follow nurul, pelis mention me oke? Tq.

Nurul2  : pada yang da follow dan selalu jenguk blog biasebiase nit q so much! Muuaahhxx.. hihi






16 comments:

! Encik Nakal ! said...

adehehhh~~mmg jem..jemm~~hekhekhek

Imran nyambek said...

blh join nihhh

::nuRuLaDHar:: said...

ncik nakal : haha nak roti ke? haha

imran : jemput la... =)

Osman said...

Ada lagi lah
Kelab Blogger Tegar Malaysia
Kelab Blogger & banyaaak lagi :D

fara feroza said...

sy join blogger port je..tak tau lak banyk lg ek..:)

wida said...

baru tau ada port2 blogger kat fb..tq for this info.
btw tq singgah, follow & vote header sy :)

::nuRuLaDHar:: said...

osman : ade lg eh? huhu =.='

fara : banyak! sampai tak telayan! huhu juin la, bawu tawu macam mane..kih2

wida : hihi welcum2..

nelly said...

lebih suka layan blog dari fb .
hahahaha

=)

Mata Hati said...

banyak lagi sebenarnya... tapi facebook ni jarang sgt ku buka lah..
selalu bukak web syoknya blogging jer

::nuRuLaDHar:: said...

nelly : hihi

mata hati : eh? ooo..tak sgke ade banyak lagi. =.='

aNnE said...

noti msuk mencurah2..haha

::nuRuLaDHar:: said...

anne : heh2 tawu xpe..mncurah2 ke ladang gandom..haha

si para para said...

banyak tuuu..
macam bagus je benda tu..
boleh la usha2 sikit..

::nuRuLaDHar:: said...

si para para : usha2 la..juin la kalaw sanggup! haha

She's retarded said...

semua saya join!

::nuRuLaDHar:: said...

@she's retarded

gud! eheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...