cantEK caNtek Ensem enSem

Monday, November 22, 2010

tAg dari cEkLa n GA daRi cikHatiKuhaTigEtah...!!


Hye semua! Petang-petang neh tak tawu la nape ase tak semangat semacam. Lebih kurang tak sedap aty la. Haishh so, niat di aty nak cont my story : Aku Benci Lelaki! Dah lame sangat tak hapdet kat belog. Huhu tapi saje nak usha-usha belog akuh and BW jap. Then, dapat tag dari cekla. Wahh! Akuh dah la tak reti sangat pasal GiveAway neh. Huhu pape pun, thankz a lot cekla. Nurul cube jugak. Nampak cam menarik.. weeee ;)

GA neh cikhatikuhatigetah buat. Tuan belog pun sangat cumil..heee eh2, cekla pun cumil gak la.. hik3 syarat-syarat aku dah ikot so, ni slogan akuh;

“Hati ku hati hati chipsmore sebab jap ade jap takde(haha)..”

Jenoh jugak la nak pk slogan tuh. Wakakaa! Okeyh, akuh nak tag kat korunk lak. Kite tengak sape yang kena..! haha



Korunk yang laen pun bole join n reka slogan macam akuh wat neh. Tapi ada la syarat-syaratnya. Jum tengok...

  1. Wajib jadi FOLLOWER hatikuhatigetah, yang dah jadi follower pon boleh join :-)
  1. Wajib letak Banner nih kat SIDEBAR kamu.
  2. Reka lah SLOGAN sikit.. " Hati ku hati....(tak lebih dari 12 patah perkataan) "  **contohnya : hati ku hati maggi sebab aku suka makan maggi.
  3. Boleh TAG member-member, ramai lagi best kan !!

Tarikh tutup 30 November ini. Penganjur akan mempromosikan slogan anda dari blog ke blog taw. (tu yang best tu!)

Lastly, tq to cekla coz sudi tag kat nurul and oso cikhatikuhatigetah coz wat GA yang sangat menarik neh! weee


12 comments:

CekLa said...

suke makan chipsmore~ gud luck!

::nuRuLaDHar:: said...

welcume cekla...weee

anamizu said...

gud luck nurul!!!^^

::nuRuLaDHar:: said...

anamizu : tq so much.. =)

Vintage Rose said...

gud luck nurul!
jgn la salu xde smgt dear, t hilang comel u..hihi

::nuRuLaDHar:: said...

vintage rose : tq dear... =)

Cik Liyana said...

check..lulus ! Dik, widget kat tepi nih ganggu nak tulis komen dengan baca entrylah..taknampak sangat..huhu.. anyway good luck!

acepa weet said...

gudluck!! acepa pn join jugak

KERBiL said...

blog awak lawa. anyway, dah follow :)

nazihahisa said...

wah kena buat slogan pulak ke??? hihi kalau saya mmg saya tak reti :p good luck

Cik Liyana said...

AWARD UNTUK PENGIKUT HATI GETAH


terima kasih sebab follow ! sila amik award yer !

::nuRuLaDHar:: said...

acepa : gud luck!

kerbil : tq.. =)

nazihahisa : hihi tq.. =)

cik liyana : tq so much! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...