cantEK caNtek Ensem enSem

Thursday, February 24, 2011

tak de pape puuunnn


Assalamualaikum.. hye readers!

Dah lame Nurul tak hapdet blog rite? Hu hu hu

Tak ade bende interesting pun nak sharing dengan korunk lah..sori... =(

Btw, nak say tq so much kat sesape yang rajen tejah belog Nurul ni. Walaupun tak ade pape yang bes, jarang hapdet, korunk sudi jugak jenguk belog NURURLADHAR ni ye. Siyez terharu! He he he 

And sayunk korunk korunk yang suda follow or da lama follow or sedang follow!!*ade ke?
 
Nurul hargai sangat!

Jangan risau, sesape yang singah saje saje or sukerela Nurul pasti akan tejah balik belog anda! Cume cepat or lambat jek...mweheehehee tawu tawu la kan, kekadang malas sey nak bw. Ade mud bawu bes bw + komen komen.. hu hu

Waaaa.. da 5oo++..tak sangka!!*terharu lagi

Nurul tak ade award or pape la nak kasi.. sob sob sori sesangat sayangsss...






Nota hati : sedang belajar agar tidak mengharapkan sesuatu yang sememangnya mustahil menjadi kenyataan

Nurul : aku cube hidup macam biase...Alhamdulillah.. =)

Nurul 1 : owh, semalam genap aku 8 bulan dengan die... tapi..



2 comments:

kau kesah ke?? said...

wah follower dah 553 dah ni hebat lah juga tu.

::nuRuLaDHar:: said...

KKK : err xde la sgt..huhu saye budak baru lg blaja..heee =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...