cantEK caNtek Ensem enSem

Monday, February 7, 2011

suka duka cuti yang tak lame neh.


sekadar hiasan.

 

 Wahh..esok da stat keje balik. Tak suke! Nak cuti lagi.....sob2 sedih.

Best kot cuti kali ni. Jumpe family. Sedare sedare. Paling best dapat makan banyak banyak. HAHA *cam ne nak kurus? =.=’

Mula balik kampong dulu. Sebab ade kenduri arwah + khatam Al-Quran. Anak anak sedare dah beso beso rupenye. But me still menten mude oke! HAHA

Then petang tu bawu balik uma sendiri. Owh, my katil yang tak macam katil tu. HAHA best nye balik uma. Yeay yeay yeay!

Weyh, da lame tak gelak gelak macam orang gile! Tambah tambah ade family lagi. Then tengok JOZAN lak kat RL..Hohoho layan ah! Gelak gulink gulink semua kat depan tb tuh. Kahkahkah jozan jek lawak. Peserta peserta die? Err.. huhu

Esoknya, abah kene keje sket. Anta barang kat mane ntah. So, mama pun ikot. Nak teman katenye. Then mase nak balik tuh, tetibe motor abah tak bole kuntrul. Jatuh! Abah luke kat lutut. Nak kate terok tak sangatlah. Abah jalan pun tak boleh sangat. Mama pulak luke calar calar jek kat pergelangan tangan. Huwaaaaaa harap mama abah sembuh cepat cepat ye. 


i luv my family...muaahhhxxx!!

 
Thankz to bos abah, sudi anta kan mama abah pegi klinik. Lega. Takot! Adik aku yang perempuan tu, slamber badak nye bagitawu secare slow yang mama dah lame kol beliau dan bagitawu kejadian tu. Adoyaii..bole pulak beliau diam lelame pasal berita gitu. Huhu

So, aku terpakse la balik dengan spupu papat aku. Thankz sangat. Kalaw tak de mereka mereka abes lah. Cam ne nak naek bas dengan bebek yang besar kedebak tuh. Huhu

Yang sedihnye, jalan jem! Dari bagan serai nak pegi ipoh jek pun. Terase nak pegi JB jek. Huhu Sian spupu papat aku. Sorry if susahkan korunk eh. Sob2 nasep lepas hentian sungai perak dah clear jalan. Alhamdulillah, selamat jugak sampai. Lega.






Nota hati  :  rindu tak mungkin hilang.

Nurul  :  hidup terase semakin bosan!



8 comments:

She's retarded said...

teruk ke luka ayah sis nurul? harap2 cepat sembuh

She's retarded said...

teruk ke luka ayah sis nurul? harap2 cepat sembuh

odah + one = odahone said...

hope sume ok & happy slalu bsama kluarga...

SEHARI DI LEBUHRAYA

::nuRuLaDHar:: said...

she's retarded : Alhamdulillah, xde la terok sgt, cume xbole jln sgt jek..huhu

odahone : tq so much! =)

NOOR FATIN said...

harap2 semua ok. smoga ayah awak cepat smbuh..

rindu sapa ni?=p

bosan? on la twitter. keh3

miss_neeya said...

insyaallah ok tu..jgn risau :)

amalia izzati said...

hoyeahh! gelak gulink gulink tu terbaik lah!

Imran nyambek said...

mengharapkan yang terbaik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...