cantEK caNtek Ensem enSem

Wednesday, February 2, 2011

kaki pAncing.. tEgar!


Ouwh no! Kene tinggal lagi. sob2 

Nchik Muchuk hari ni pegi mancing lagi. Kat area mane ntahlah, tak ingat pulak beliau xplain tadi. huahuahua

Nak ikot! Huwaaaaaaaaa kedekut betul Nchik Muchuk tak kasi ikot. Nak jugak pegi mancing, cucicuci mate cikit ke kan..ahahaa *memang kompom la tak dapat pegi. Kah3

Hah, boyfie saye neh memang boleh dikatakan obsess sungguh dengan mancing. Pantang jek ade mase or cuti, sure pegi mancing punye lah. If tak dengan geng geng kaki pancing beliau dengan pakcik beliau.

Nak share koleksi joran beliau tak bole pulak. Mane pegi gambagamba tu ntah lah. Merata carik, tak jumpe! Huhu

So, meh tengok beliau semase dan selepas mancing. Heh3


ni mase smpai kot. mane ntah. HAHA


cumil kan kan? ikan tu...haha tu ikan tudung periuk.


suke pic ni! muke suci jek..kah3 ni lak ikan kaci.


 
ni ikan sagai. sedih jek ikan ni kene tangkap. HAHA
kaci itam

 Banyak lagi koleksikoleksi hasil tangkapan ikan beliau and de geng. Uiwh, merekamereka pun ade belog oke! Meriah gitu. Kat citu banyak lah gambagamba mereka. Tiap kali pegi mancing opkos ambik gamba and then update kat belog. Kaki pancing tegar sunggoh! Nak tengok? Jum terjah belog mereka! Kih3 

Dan keobsessan Nchik Muchuk sangat teserlah ye apabila beliau sanggop akan nanges if joran kesayangan beliau rosak or hilang! Kahkahkah lawak ah. *if i hilang u nanges tak? Huhu







P/S : tuan belog Team Shore’s Fighter jangan mara eh terpomote belog. Da minta izin Wek aka Along da. Hihi peace!




Nota hati : semakin hari semakin sayunk.

Nurul : tingin nak pegi mancing dengan Nchik Muchuk! huhu





4 comments:

She's retarded said...

saya tak suka memancing. tapi sepupu2 lelaki balik kampung je pergi memancing.
tak boring ke mereka

A'IM said...

haha.... leh ah join dia nanti

::nuRuLaDHar:: said...

she's : kalaw dah hobi, mne nak boringnye..huhu

A'IM : haha meriah2 kan lah lg ye..heee

miss eyes!! said...

saya suka makan,,bb uh susa nk kuwus!!T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...