cantEK caNtek Ensem enSem

Saturday, December 18, 2010

kene tag laGi..~~pEace..!!



Waahhh aku kene tag lagi....!  weeee thankz a lot tu CIK NURUN ye coz sudi tag kat nurul..

Actually contest ni dari CIK EZAN. Sape-sape pun bole join but kene la follow CIK EZAN dulu ye. Aku dah pun follow.

Contest ni senang gilew. Juz perlukan pic yang buat peace jek. macam yang CIK EZAN wat ni,


Senang kan? Dats y aku join..hehehee

Taraaaaa...!

ni pic aku sedang wat peace! Heee biase jek..time ni aku nak balik kampung..lalalalaa

tarikh ttup contest ni 1 january 2011. Ade banyak lagi mase..jum pakat-pakat join! Weeeee


now aku nak tag blogger lain pulak. Nasip la sape yang kene ye..ahahaa :P



waahh tetibe kene semua jejaka..ehehee =)






4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

comellll..
all the best yaa

::nuRuLaDHar:: said...

anisa : hihi tq darl..wink2! =)

EZAN IDMA said...

tq join. goodluck ey.. ;)

::nuRuLaDHar:: said...

akak ezan : tq..weee~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...